AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Saturday, April 26, 2008

parent hamster angkat diperlukan

baby ham 1st generation~
gaye makan aksi terlampau ham ku ehh..ni rasenye name die 'cute kot' ni
hukhuk bulat nye..huwaa seday dah bg ham ni kat ARI

ohhh noo~

23hb april i got new ham lagi~~

tidak~~

aku sudah byk ham dh ni..mama ham beranak 6 ekor lagi ham merah.. tp 3 ekor mati keesokan harinye..huu kalo tak 2 parents+3 anak generasi 1st [17hb feb 08]+6 anak generasi 2nd [23hb april 08]= 11 ekor ham~

tak mampu ah nak menjage semua ham2 ku ini..

so aku decided tuk memberi kepada sesape yg nak amik hamster angkat ni secara free..dan org tuh mestilah mampu nak menangung tanggungjawab yg berat untuk membela hamster aku ni...sbb hamster aku ni agak demand ahh...memilih skit..tp dieorg sgt comey~

huu 2 ekor ham telah diserah kan kepade ARI..huu aku sgt seday..gud bye 'noti kot' n 'comey kot'...ari jage bebaik ham aku..kalo mati siap ah ko..

huu tinggal lagi 2 ham yg perlukan parent angkat ni..baby ham tak leh bg lagi sbb bulu die tak tumbuh lagi masih merah2...cepat sape nk..parent angkat diperlukan...sape cepat die dpt~


sila like :P www.tips-fb.com

1 comments:

ina da besh said...

nk namekan pe eh hemster2 baru? hmmmmmm..hm....