AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Wednesday, July 13, 2011

bekas hantaran @ bakul hantaran

salam semua..cewah bajet mcm ramai la yg nak bc aku nye blog ni kan ;P

baru ade mood tuk update pasal bende2 tuk di sewa kan..

uoll i ade bekas hantaran or bakul hantaran yg i gune mase E! ari tuh...bajet2 nak pakai balik mase kawen tp mcm bosan lak kalo same kan..

i ade 10 bekas hantaran macam ni tp tunang i nak pakai 7 for dulang kawen so i nak sewa kan 3 lagi wat mase ni and after we'll kawen nnt sesape yg nak sewa semua 10 pon boleh..

so ni ade i letak gambar2 contoh bekas hantran i mase i tunang ari tuh..

takde gambar close-up hantaran satu2 so ni je yg ade..yg dr OP nye ade tp laptop i tak leh nak read cd..

hantaran dari side i..theme white

kawan i bersame BF die posing depan hantaran i..

ni gambar dari album tunang i tp i tak pasti la leh nampak clear ke tak..
**white theme dr myside**
**black theme dr hisside**

majlis tunang i wat simple2 je so hantaran pon simple2 jugak..i soh aunty blkg rumah je yg wat kan..tp ok la cantik jugak laa kan free kan nak ckp byk tak boleh ;P

so sesape nak sewa bekas hantaran ni i kasik murah2 je
RM5 per bekas ek..

ape2 pertanyaan boleh pm i ye dear..n tinggal kan ur email so than boleh i contect u blk ok :)


sila like :P www.tips-fb.com

6 comments:

anaztasias nora aira said...

hiii ereen.

nora here.link and folo u=)

nora
http://norapurplebridez.blogspot.com

=MissRynn= said...

cantik.. klu x cukup nti, buleh sewa ngn u. :D

EReeN shafreeniza said...

nora: haii i da link kan u n will folow u~

missRynn: hehe boleh sewa..tak yah beli2 rugi je..sewa je ngn i nnt ok :P

Izzah said...

hi ereen,

am Izzah..really interest to rent ur bekas hantaran. where's ur location?

pm me..

amni_iman@yahoo.com

EReeN shafreeniza said...

ok izzah pm u oredi ;)

nuRuL said...

hi ereen..

bekas hantaran tu ade kaki tak?

klu berkaki, cam interested je.

pm me the details plz.

ms_nazierah@yahoo.com

thanks.