AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Tuesday, July 19, 2011

DIY::CUPCAKE POMPOMS + TUTORIAL::


korang penah nampak tak pompoms yg cantik yg diperbuat dr bekas cupcake..sesuatu idea yg sgt bernas dan mudah tuk dibuat dan diletak kan di meja guessbook korang..

rase mcm mau mencuba juga tuk buat pompoms ni sbb mcm senang..mungkin kalo mase mengizin kan akan ku buat n lihat laa kalo berjaya akan ade di meja guessbook ku nnt..hehe

so B2B yg rajin2 sekalian anada pon boleh mencube ek..


mudah kan??? so selamat mencuba semua~


sila like :P www.tips-fb.com

3 comments:

K.I.N.A said...

comel,murah & mudah kan?

Hunny Kitty said...

terbaik..!! lagik sempoi!!

Fariza said...

memang mudah.
berangan sy mahu buat.
xtau tercapai atau x.
haahhahaha.
cntik kan.