AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Tuesday, July 26, 2011

review:: pre-wed photoshoot

salam all~

last week..sabtu i g ber-photoshoot bersama geng jariclick sempena pre-wed kami..i menang contest yg i masuk dlm FB jariclick..tujuan memula mmg nak cube2 je masuk contest tp rase mcm bersemangat pulak nak dpt free pre-wed punya photoshoot so, i pon berusaha bersunguh2 laa untuk menang..

memula mmg leading laa..tp bile dh last2 dh penat dh org len poting,,tp sib baik laa contest ni bg hadiah sampai no-5..so i dpt laa menang no-4..ok la jugak kan sbb still dpt free photoshoot cume beza nye tak dpt gambar yg besar2 tuh

hehe ade vote i tak dulu?? ade tak?? kepade yg ade vote gambar ni thank you yeee..jasa mu tetap ku kenang sampai bile2..hehe

ni la gambo yg i hantar tuk contest dlm jariclick tu :p


hehe tak la coml pon gambo nye sbb tuh la dpt tempat ke-4 je...tp jd laa..kalo tak menang contest ni mmg langsung takde gambo pre-wed nye..

maka setelah mencari2 waktu n mase yg sesuai last week pon kami berangkat ke putrajaya tuk sesi photoshoot ni..dan hasil nye...tadaaaaa~

kahonapiyaa riheyyyy~ hindustan kejap i dikejar oleh sang kekaseh hehe :p

owh verangan laa pinjam dok atas boat org nih..kalo dpt naik bebetul kan best kan

ni gambo formal..tgk laa sorg pakai bj putih sorg lagi pakai kuning..mmg carca marba laa..tp konon2 nye nak wat photo black n white tuk backdrop pelamin..tuh yg tak kesah kale baju dh

dh tak sabar nak tunggu photo yg len..ni sume di amibil dr FB jariclick..

oh kawan2 i pon dtg memeriah kan photoshoot kami mase tuh..mmg best sgt terharu..tp tak dpt lagi tgk gambar kwn2 i..pia,nini, lya n che mat si boifren pia..

mmg best la berper-we dgn dieorg..sampai 4 org team members die dtg nak shoot kami..so kepade sesiapa yg masih takde photographer tuk pre-wed event tuk wed mereka boleh laa hire jariclick ni mmg bagus n best sgt sporting tak rugi wa ckp sama luuuu~

JARICLICK Team mmg best! 5stars ;)

opss hari tidak habis dgn sesi photoshoot sahaja..
balik dr photoshoo kami ke clinik gigi tuk scaling gigi masing2..hehe nnt tak best lak gigi buruk mase kawen nnt kan..

so menuju ke clinic surej di bangsar..

hehe sempat snap gambar en tunang tgh di-scaling-kan gigi nye oleh doctor botak..i dh lepas dh mase ni..

gigi dh berkilat..cet konon :D


sila like :P www.tips-fb.com

7 comments:

Cik Emie said...

i want more heheh :) best btol dpt free jelesnye saye ;P

EReeN shafreeniza said...

hehe tak de la yunk..ni je gambo yg ade takat nih..ipon tak sabo nak tgk yg len..nnt kalo dpt i share k..

jgn la jeles ade lagi byk contest dr photographer len..try la masuk mane tau rezeki n kene bkerja keras :)

Fariza said...

hi.
comelnya korang.
pullman mmg best tau.
fariza suka g sana.
nyaman je. *.*

ct_cucubi said...

tahniah ereen... oklah tu dpt no4.. sape yg nak bg free shoot gmbar.. :)

EReeN shafreeniza said...

fariza: hehe best kan pullman..br 1st time g sane..comel ke?? dlm gambar je comel tuh luar gambar ish2 comot dh mekup dh cair tuh :p

cucubi: hehe thanks..mmg ah sib baik dpt free kalo tak mmg takde berpre-wed2 nih..

anaztasias nora aira said...

besh kan pre-wed hehehehhe nanti nak dtg kenduri. nak tgk lah eheeh :)

EReeN shafreeniza said...

best2..sib baik dpt free kalo tak mmg tak merasa pre-wed nih..hehe jemput2 dtg tau dekat je pon :)