AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Friday, July 29, 2011

minum air banyak = buta??

my tunang fwd this email to me ptg td..

agak terkejut jugak sbb now i dlm process diet herbalife..herbalife ajar soh minum air 3L setia ari..bile dpt tajuk email rase mcm terkejut..tp bile bace blk artical yg die tulis ni mmg laa..gurl taiwan ni minum air 7L kot everyday..herbalife ajar 3L je so ok laa kot ek..


**sori la ye..i dh try upload byk kali artical ni tp bile open image mmg kecik jugak tak leh nak bc gak kan..so sesape nak bc pasal artical ni leh g link ni



kesimpulan nye herbalife ajar setiap 25kg berat kene minum 1L air..so jgn nak minum lebih2 lak k..

25kg = 1L air

tp kan korg..i mmg loose weight la makan herbalife ni..n tak rase lapo pon bile mkn shake ni..sgt best..i hope bulan puase ni boleh laa i menurun kan lagi berat2 dlm bdn i ni!! berusaha~!

so sesape yg nak loose weight leh laa try mkn herbalife mmg sgt berbaloi..


aloe,tea n shake


oh ni lak diet yg i nak wat tyme puase akan dtg~ argh tak sabar nak puase!!!


sila like :P www.tips-fb.com

2 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

chaiyok ereen!!!!!!!!!! keep it up the good effort....

insyaallah ereen akn capai taget ereen..amin...

♥herbalife

.:shura shushi:. said...

herbalife :)