AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Sunday, August 7, 2011

easel / art stand for rent - 3 item (kuantan)


salam..
penah wat antry pasal easel nih..mase tuh tgh berPK2 lagi mau beli or just sewa je easel ni kan..tapi last2 i decided to buy je laa easel ni..i beli dr alwani sbb alang2 sewa tuh baik beli je ah terus..sbb nnt i nye wed kat kuantan so mcm susah nak rush2 nak pulang kan blk kat owner kalo jauh2 kan..leh laa jugak nnt adik2 i nak gune2 balik easel nih..tp mcm lambat lagi je dieorg tuh nak kawen.. :P

so for now i berhajat nak menyewakan easel2 ni kepade sesiape yg berkenan laa..ade 3 easel kesemuanye..leh laa nak sewa berape mengikut keperluan masing2 ye :)

keutamaan kepada bakal2 penyewa dr kuantan or kawasan sekitar nye..

tp sewaan dibuka afer my wed..yakni 3sept2011..so sesape nak lepas tarikh ni mmg boleeh laaa sgt nye..setakat ni sudah ade 2 penyewa yg book..

so for more detail pasal tarikh booking anda leh la turun kan comment berserta ngn email anda nnt i akan reply ek..

tp if yg jauh pon kalo rase nak jugak easel ni nnt kite leh bawak berbincang jugak..



so ni gambar easel i..i mmg pilih color nih biar nampak ori skit..taknak cat2 or letak syelek/shellac ke bagai..

sbb ape i beli 3 easel??

sebab...

1 ---> nak letak gambar pre-wed nnt kat bawah kemah
2---> nak letak kat meja guessbook tp tak decide lagi nak letak board or gambar
3---> nak letak kat tepi pelamin or kat pintu masuk umah

ok after my wed akan di upload kan gambo ketige2 easel ni..if sempat amik gambo la kan..

so i just rent this easel rm10 per item..

murah2 je tolong2 org len lak nak kawen kan..

tp dep i mintak rm 20 but then i bg blk after uoll return kan blk easel ni dgn keadaan yg baik seperti yg uoll amik.. :)

nice deal?? hehe ok till than..




sila like :P www.tips-fb.com

15 comments:

Gadis said...

teringin jugak..

tapi Gadis kat jb..

jauh sgt rasenyer nak sewa,,,=)

intan said...

u, i nk book utk 1&2oktober eh..boleh? email i eh, nobody_atpc@yahoo.com

EReeN shafreeniza said...

gadis: ala ye ke? takpe try u cr sesape yg kat jb yg jual or sewa kan easel ni

intan: ok i dh pm u dear

Anonymous said...

kalu 12/11 available lg x?
jeejah0802@yahoo.com

[cikQiqin] said...

babe..simpan utk aku! x tau bila..haha..bole camtu? xtau bila pun suh simpan.hakhak~

EReeN shafreeniza said...

cikQiqin: hehe boleh2 tuk ko bebile pon boleh...cepat2 skit kang lambat2 nnt patah dh kayu aku tuh hehe tak sabo nak letak easel nih kat wed ko nih :P

e k i n ♥ y u s r i said...

jual ngan ekin 1 boleh x?
majlis ekin 17.09.2011 nie....

ekinrazman@gmail.com

Theplainlady said...

ingat nk sewa gak la.. :)
my big day on 21 Jan 2012. lambat lg..bg la b2b lain dulu sewa.hehe..
btw, i br je follow u, follow me bck pls..hehe..thanks :)

Theplainlady said...

ereen..nk sewa! tolong email me ur phone no leh? :) (aini_adlina@yahoo.com)

Polka Dot said...

I nk sewa 2, majlis 24.2 & 25.2


starz_254@yahoo.com

Nisa Shafie said...

Salam n hai Ereen,
Nisa nak sewa 2 easel pd 28hb April ni.. da bg email tapi xreply lagi munkin Ereen buzy kot.. pls contact me back dear.. btol2 nak sewa ni.. =)

shf_nisa@yahoo.com

Anonymous said...

salam....
sy dr kuantan, seriusly nak sewa easel ngn u utk bln 5 ni...tlg email hrga sewa/beli kat afifiazeera@yahoo.com...ASAP...cont num u plzzz

Anonymous said...

salam...i nk rent ur easel ni bln 12 ni...available x??

Anonymous said...

salam...i nk rent ur easel ni on december...available x?? email me norasyikinmubin@gmail.com

beldighah said...

Salam, 22-23 march 2013 available x? ini email iambeldighah@gmail.com