AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Friday, August 19, 2011

hantaran


td br blk dari tgk hantaran dari pihak lelaki...

dem lawa siot!!! kalah laa hantaran i TT___TT

so sesiapa yg tak tau nak anto kat mane hantaran tuk di gubah i mmg SANGAT2 mensuggestkan kedai ni -----> IMPIAN RIBEN PENGANTIN, WANGSA MAJU..bersebelahan CIMB bank belakang WANGSAWALK


nnt after kawen i akan wat entry review pasal hantaran hokkeyy...so tungguuu~


sila like :P www.tips-fb.com

3 comments:

Fariza said...

wow. bestnya. fariza buat hantaran sendiri. lantaklah cntik atau x. hu3. lg 1 kan, jemari kreatif mmg cntik. :) cuba search

EReeN shafreeniza said...

fariza: same laa i pon wat sndr..tp belah laki je die anto kedai..sbb mmula igt nak wat sndr gak tp last2 mcm takde mase nak wat so anto kedai dlm mase yg suntuk dh..bunga2 sume kami dh beli..

K.I.N.A said...

yeah..ambil gambar byk2 nt review..nak dekat dah tu..