AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Sunday, August 14, 2011

our pre-wed


salam all

bp byk gambar pre-wed yg korang ade??

ahaha kami tak sangka pulak sampai 3x ber-pre-wed :P tp ni sume FOC tau kalo yg berbayar 1 pon tak mampu rase nye :P
thanks kepade semua photog kami yg berjasa :))

1st pre-wed (betul2 di ambil after beberapa minggu bertunang) sbb konon nye igt ni laa satu2 nye pre-wed kami yang ade alamkalumlah takde budget pon nak ber-pre-wed nih and gambo dr pre wed ni jugak la yg kami submit ke Jariclick tuk menang contest mereka tu..


credit to en Rexo zulhaz aka Zulhazman
venue: taman tasik perdana



2nd pre-wed (ni yg mmg official) dr Jariclick team..menang no 4 contest like2 tuh..ni mmh best gile..rase syg lak tak print wat photobook..nnt nak print laa kenangan nih

credit to Jariclick team
venue: pullman putrajaya



3rd pre-wed (hehe ni photoshoot bagi memenuhi impian en tunang) n i pakai bj kemeja + veil hehe :P

credit to winAwin
venue: taman tasik titiwangsa


sila like :P www.tips-fb.com

8 comments:

~ NANA ~ said...

wahhhh sampai 3??? bestnye!!

Gadis said...

cantik pre-wed...

nice..=)

Fariza said...

sweet dan bestnya.
smpai 3 tu.
fariza xda kot pre wedding. hu3

.:shura shushi:. said...

c0p boleh tgkap pic kat pullman eh??sbb ari tu ader mmb nak tngkap pic p0st-wedding kat pullman tp TIDAK DIBENARKAN :)

LingerieCabin said...

Hi, Congrats on your coming wedding!

here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

Click Here: Lingerie Cabin

K.I.N.A said...

banyaknye..dan yang penting free kan..

EReeN shafreeniza said...
This comment has been removed by the author.
EReeN shafreeniza said...

nana & gadis: thanks dear~

fariza: laaa leh wat post wed lagi best leh pegang2 dh..pre wed terbatas lagi :P

shura shushi: erm ni bukan laa dlm pullman tuh..ni kat tepi2 tasik pullman tuh jee tepi maritim

kina: FOC tuh penting..hehe mane de bajet nak berper-wed mahal2 ni dear :P