AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Tuesday, August 9, 2011

tragedi ahad!


ok ahad lepas..sangat2 laa bz nyeee + penat gile

sbb pe??

1--> ok kuar umah jam 10 pagi than terus gerak ke kepong (depan jusco kepong) tuk cari bahan tuk hantaran en tunang...ade lagi barang yg tak cukupnye..gigih tempuh jem2 skit sekali kedai yg dituju TUTUP lak!! ceett penat je plus bazir minyak g kepong

2--> ok laa since dh sampai kepong terus menuju ke selayang jumpe adik en tunang tuk bagi kurma + serunding from kelate..tp tak igt jalan nak g ke selayang from kepong tuh..takkan nak patah blk than masuk dr jln kuching kn..ok gamble je ahh sbb mcm penah2 lalu laa jugak tp tak igt sgt...fuh sib baik laa i ni GPS bergerak hehe akhir nye sampai jugak dgn khidmat GPS bergerak ni :P

3--> menuju matlamat utama --> masjid jamek + semua house tuk menukar hiasan barang hantaran yg tersilap beli n tuk beli polistrine dgn saiz yg same..ok brg yg silap beli tuh sib baik dpt tukar..tp polistrin tuh takde lak saiz yg same..ok laa takpe kite g cr tempat lain dulu ek..cari punye cari naik tingkat U5 semua house (baru tau kat U5 ade kedai pengantin besar gile kot) sume tempat takde saiz tuh..ape ni dh stop pengeluaran saiz tuh ke?? adoii

4--> yeayy ni mase yg paling di tunggu..shopping la skit kan dh alang2 g masjid jamek tuh..dh ah ade pasar malam die..hee tp malang nye budget mmg dh takde + ramai gile org..so sempat grab 1 je baju kurung cottan yg paling murah :(
tahun ni mmg tak rase mcm beraya sgt laaa..baju raye pon dh tak hirau sgt dah..pk pasal nak kawen je sume..

5--> g Mydin tuk cr bakul hantaran yg kecik2..tp takde pon..ok laa round2 kawasan sane yg ade kedai pengantin tuk cari bakul tuh + polistrine saiz 9.5" x 1" tp sume kedai takde..yg dapat nye ade lah penat gile plus krem kaki...

6--> balik menuju ke LRT Star (sib baik pilih naik LRT ari tuhkalo tak jem teruk kot) tp jauh gak laa nak berjalan nye..pose kan penat kott~

7--> bergegas ke taman tasik titiwangsa pkol 430...tuk ape ek?? heheh tuk jumpe winAwin for 3rd pre-wed photoshoot :P ala bukan laa pre-wed sgt pon..mintak jasa baik win tuk amik gambo ni tuk memenuhi impian en tunang je..thanks win~~ jasa mu ke kenang muuahh

si winAwin yg sgt berjasa :))

ok i malas dh nak pakai baju lengkap2 tuk photoshoot..so i siap kan bahagian muke je..baju n suar gini je..cool kan kalo leh kawen pakai mcm nih :))


8--> igtkan leh laa terus g kedai memane n lepak2 lepas kan penat sekali...................eh nape ngn tayar tuuuu?? wat? pancit??? adoiiii sian en tunang yg mmg dh penat pon kena lak bertungkuslumus menukar tayar ganti..pengsan

kesungguhan menukar tayar teserlah n i tgh bagi moral support kat tepi ek :P

skru yg membuat kan tayar ni pancit! ces dari mane laa ko ni dtg ek skru??


9--> ok gerak slow2 ke kedai tayar tuk tampal tayar td..alaa ape ni sume kedai dh tutup ke?? kedai chayanunalif pon tutup awal?? mcm laa die nak buka pose pon..br pkol 530 ni takkan sume dh tutup..g ke sri rampai bizz park..fuh sib baik ade kedai chayanunalif bukak 1..ok tak samapi 15min dh siap die tampal n tukar tayar ek..tp en tunang nak bukak tayar punye laaa lame sbb gune tenaga manusia bukan machine..

10--> uish dh nak berbuka dah ni..nak g mkn kedai mane ni?? erm ok kite beli je laa kat bazar dulu beli kuih n air..ehhh NORMAN HAKIM n MEMEY laaa... :P

11--> gerak ke pantai dalam than makan kat RiangRiang n lepak lame2 sampai pkol 10 mlm

12--> jumpe uncle Jariclick sbb nak amik gambo pre-wed ari tuh..n wooooowww best nye gambo2 nih :P tambah2 free kan..mmg suke n mmg cantik..dh plan nak print yg mane yg patut..hehe thanks Jariclick


yeayyy ni laa die free gift dr Jariclick + voucher 15% yg i menang ari tu..best gak kan masuk contest2 ni tp uishh mmg susah gile kot nak menang..gigih mencari vote :P tp mmg berbaloi-baloi :))

13--> sgt penat blk than krohhh kroooohh (Z)__(z) !



sila like :P www.tips-fb.com

2 comments:

winawin said...

kenapa nampak ko lagi tinggi dr aku neh.. ;p

anyway, thanks for the opportunity jugak. ape terkurang harap dimaafkan.

nanti wat maternity photoshoot lak ;p

EReeN shafreeniza said...

erk? dh aku mmg lagi tinggi kot dr ko skg nih? hehe aku minum susu tuk jd tinggi :P

ok aku book ko tuk maternity nye photoshoot 2thn akan dtg ok?

thanks winAwin