AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Thursday, July 14, 2011

wedding guessbook + photobooth

hai all..

baru2 ni i mmg tengah mencari guessbook..cari punya cari round punya round survey punya survey last2 i decide tuk tempah guesst book from SweetDesign.

I tak dpt lagi la guesstbook tuh sbb biase la mmg mende tempah2 ni mane leh dpt ke-esok-kn hari nye kan...so skg ni i tgh tak sabar menanti guessbook i siap..

i rase harga yg i dapat dr sweetdesign ni berpatutan sgt2..tak terlalu mahal n kerja die yg i tgk dr album2 kat FB die pon sgt menarik..

tp ade jugak i pm2 org len yg menarik jugak die nye design guessbook mcm simpleRhyme ni..tp oleh kerana simpleRhyme ni lambat bagi i quotation die punye guessbook i pon mase tuh dh tertempah dengan SweetDesign..tp ape pon i dh buat pilihan yg terBaik laa..

ni antara contoh2 guestbook yg dieorg hasil-kn



ok yg ni antara design yg dihasilkan oleh SweetDesign..yg i pon tepah mcm salah satu yg di-atas..tp mengikut theme wed i nnt



haaa yg ni pulak wed guesst book yg sgt menarik dr simpleRhyme..yg mane telah lambat menghantar quotation nye dekat i :(( cantikkan??

ok bile dh ade guessbook perlu la ade photobooth or tempat tuk letak guessbook ni kan..

memandangkan wed i nanti i just buat kat rumah...so...i tgh pening pk kat mane la pulak i nak letak meje tuk letak GB ni...tu laa wat kat rumat tp gatal2 jugak nak ade mende2 ni kan..ermmm ye la kan nak la ade kenangan..kite nak kawen SEKALI je seUMUR hidup...

skg ni i mmg tak tau lagi nak letak GB ni kat mane..nnt blk kg kene bincang dengan parents mcm ne nak susun2 atur barang ni sume

:(




sila like :P www.tips-fb.com

4 comments:

Hunny Kitty said...

kalao tak nak ada PB letak je GB ni dekat ngan meja hadiah or meja doorgift... =D

EReeN shafreeniza said...

ahaha mcm la byk adiah kan nak ade meje2 adiah ni..perlu ke ade meje adiah ni ek kitty??

Hunny Kitty said...

i tak tau la nak perlu ada ke tak....cos i mmg ada meja hadiah yg di kombinekan skalik ngan meja guestbook....meja yg besar n panjang....u tak konpident ada org bagi u hadiah ke?

EReeN shafreeniza said...

aah..lagi 1 i taktau la bp ramai org yg dtg wed i sbb nye i buat mase raye org mcm susah nak dtg..i harap kan jiran2 je yg dtg ni.. :( tp tuh je mase yg ade tuk i wat wed kalo tak mmg thn depan la kawen