AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Saturday, July 5, 2008

gud bye IMR

4 julai 08

tamat la sudah practical sy kat IMR ari ni
half day lak tuh dr. Ami bg..
kepade semua staff IMR thanks sesgt atas pertolongan n tunjuk ajar korg semua..
really appreciate it~
8 minggu kat sane terase mcm sgt kejap la pulak
igt lagi tetiap ari kena blk naik taxi g stsn putra pastu tunggu komuter lak
kejap je rase sume tuh
pasni aku kene masuk study blk..
go EReeN go!!
1sem je lagi nih

em..sebelum blk umah ptg td
sempat lagi kiterorg means aku, ina, iqa n kerry g times for the last time
cewaah mcm dh tak jumpe times pasni
pekene ah Mr. Ramen jap b4 g jenjalan cari hal kan
pas mkn g anto kerry blk sbb die kene masuk keje~
lalala kami tidak bekerja dah~
then iqa ajak men bowling seperti biase aku menang tuk set game yg pertama
yg 2nd n 3rd tuh kalah tipis je ehh
ahahaha
pastu sambung blk jenjalan grab ah 1-2 lai baju yg same ngn ina
well ina nnt kite g kelas pakai bj same2 ehh..kite kan adk beradik hamster~



pastu tamat mase blk ke chow kit tuk amik bj yg ditempah
tamat laa ari terakhir aku kat IMR n Chow Kit nih..
till then~



sila like :P www.tips-fb.com

3 comments:

f i Q u e said...

amacam mr.ramen best x?hahaha~

ღKerry Comeyღ said...

gonna miss u!!!!

a.z.r.i.n.a said...

spek bawu daa siapppp.... jom pakaii wahahhaa