AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Friday, December 12, 2008

mahu~




mahu tgk movie ni..
.
.
.
.
"bebeh bawakkan saye tgk movie leh??

huuuu tp kite same2 tgh takde duit kan..

leh tak nnt kalo dpt gaji tgk movie ni??!!

leh tak?? leh tak??"
.
.
.
.
euuww~

ade nampak mcm gedik tak cakap mcm ni??

ahahah~

well nak gak tgk cite hamster bulat dlm bola ni

hamster ni same mcm hamster aku je nih..ishh comey betul ahhh

ish

================================================

p.s : saye sudah tgk cite ni and sgt chomel~


sila like :P www.tips-fb.com

9 comments:

suraya said...

xnmpk mcm gedik pon ckp cmtu...ok je...hahhah ;p

leeya said...

macikk...jum3,p tgk muvee...ngee~
ni blog ak---> http://blurrybear.wordpress.com

wawa pucca said...

adek ak pon nak tgk sgt
adk ak darjah 3

ko same la ngn adek aku.hehhee

aNeA_hAyATi said...

ereen..ko g cari mainan hamster tuu..cuteee sgt2 wehh..
tgk c hamster tu gerak dlm bola..
my niece tgk smpai x berkelip mate..pastu die g kejar mainan tu..comeyyy gileer!!!
aku geram nk beli tp pas g mkn..
lupe nk singgah tmpat mainan tuu..
huhhuuu..

wInAwIn said...

hamster ereen = ereen..
therefore..sama2 bulat..
ehehhe.. enjoy urself =)

Syafiq Habib said...

"sumpah gedix"
2nd to that.haha~

EReeN shafreeniza said...

ahahah

ade kate gedik ade kate tak eh..
nway sapik aku takde ah gedik ngat pon eh
n sue ckp mcm tuh je pon kan mane nampak gedik ngat pon kan kan kan~

wawa ade lak aku disamekan ngn adik die yg darjah 3 eh..haiiya

wina nak kene ni siap die siap mentang2 ah dh tak dok ngn aku eh skg ni eh..sipa2 nnt aku pukol bdk wina nih

lya n anea jom g tgk bolt nih joooomm~

.fatin nabila. said...

ade nampak mcm gedik tak cakap mcm ni??

jawapan xjujur : haih, mane de kak ereen gedik, xgedik pun, biasa je!

:P.

leeya said...

euwww...macik,sudaaa makin cantek kamoo nye blog..ngee~