AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Sunday, April 5, 2009

huwaarghh~

finally aku update gak blog ni after 2 month tak sentuh lagsung blog..

almaklumlah susah aku nak jumper tenet skg ni..ni pon tgh pinjam tenet adik aku

haiii kalo dh keje pon tak mampu nak beli modem n byr bill tenet skg ni

nape rase tyme belajar dulu lagi bermewah2 eh dr skg dh keje nih..tak cukup langsung duit..haiiyahh

byk mende aku nak update sebenarnye tuk 2bln ni tp tak terkuar la plak skg ni..

ape yg aku nak kate skg nih cume "TAK CUKUP DUIT" !!!! "TAK CUKUP DUIT" !!!! and "TAK CUKUP DUIT" !!!!!

nak cari keje yg leh dapat gaji lagi mahal ahh...kat ne ade keje kosong plz inform me eh

and kepade kengkawan yg lame dh aku tak contek tuh sori ehh..enset aku ilang sbb kete kene pecah ari tuh n sume num membe2 dh ilang..do contek me plzz...missiing all my fren~muuaax

till then..

dada~


sila like :P www.tips-fb.com

4 comments:

Anonymous said...

ni kess dh biasa hidup bermewah2 la ni.cube bersyukur dgn ape yang ade.
ok la tu dr takde pape lansung.
:)

am_am_am said...

amoih, dia punye update luahan perasaan pasal xcukup duit rupenye. eh, umah ko kat kuantan pakai streamyx kan? tambah je la rm10 amik broadband. aku pun xsure. hoho.

Leeya said...

bile mu kne rompak tuh??ak wish beshdei mu xreplu pom..yakkkkkkkk..bis kete suria mu..huk3..miss u

.fatin nabila. said...

skrg susah dpt kije kn.
nway, gaji cik ereen skrg brape?
nk tahap gaji tinggi mana?
amk degree pe da dulu?
ceh, soal mcm ai nk bg kije lak, :p