AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Thursday, August 20, 2009

a lunch time out wif funa n her boses..

fana aku dh upload gambar kite walaupon lambat..huu
pics diamik mase lunch hour..
bersame2 dengan kedua2 bos di unit ict..huu..thx bos

the photographer

owh loike this pic..buat2 mcm bz tgh lintas jalan

opss..
merenung mase dpn..ley ke nak sambung contrct pas ni nih..ishh







yess..aku sudah berjaya yeay~



jooommm2 kite blk penat sudahh~



sila like :P www.tips-fb.com

5 comments:

Leeya Alia said...

wahhh..teruja aku tengok mu pkai bju knvo...hu~ congrates beb..muaxxxx

EReeN shafreeniza said...

huu ala mu pon akan pakai gak kan nnt bln 10 ni..lek ahh tunggu kan aje detik itu

afzanhanim said...

congrats ereen!

afzanhanim said...
This comment has been removed by the author.
FunNaDGreat said...

ereen..\

aku pon suke pic lintas jalan tu.. ngeee ;D