AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Wednesday, December 28, 2011

sad :: LDR akan bermula

salam


TT__TT


baru je menjalani kehidupan bersuami-isteri selama 3bulan..

tetibe dapat tawaran tuk sambung blaja..mmg happy tp akan berjauhan dengan sang hubby..huu mujur laa kami sewa rumah n sempat duduk bersame selame 3 bulan ni..kalo ikutkan perancangan awal kami akan dok asing lagi selagi rumah yg kami beli tuh x siap..tp i dh meroyan2 gile nak dok same kan...akhir nye cari2 umah n dok sewa laa wat sementara waktu..

baru je nak happy2 cari2 perabot tuk umah baru kami yg dh amik kunci tu..nk g tempah cabinet dapur..nak cari aircond nak cari karpet bagai..

tapi..

i tak sempat nak dok umah tu same2 sang hubby same2 pasni..huwaa..leh balik weekend je laaa kat umah kami tu nnt..

takpe laa harap pasni i leh kerja dekat ngn sang hubby i..sad sad sad TT__TT

doakan kami leh dok same2 semula nnt fren <3


sila like :P www.tips-fb.com

1 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

alamak sedih jgk kne duk jauh..ereenn sambung mana..wow kuat btl cikgu ni stdy ekh