AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Saturday, August 2, 2008

cupcake yg suweet for our fwenship~

thanks to thiera
sbb die belanje rumet2 die yg chanteq n chomel ni cupcake yg setanding dengan kechomelan mereka..
ni wat aku syg thiera aka kakak tiri aku ni
well kat dlm bilik ni aku jd adk tiri yg sentiase terinaya oleh mak tiri n kakak tiri aku..
kire nye aku ni mcm cinderella ahh dlm blk ni
aku tak leh kuar memlm..kene blk umah b4 pkol12 mcm tuh
kang ade yg tercicir seliper kang lari2 nak blk umah~
ceewaah~ farry tale gile
yg kakak tiri lak mmg setiap mlm die takde kat umah tp bile aku bgn subuh tuh tgk2 die terbongkang tepi aku ngn aksi yoga die tdo sblh aku..
so here some pic tuh cukcake yg chomel2 tuh


cupcake for MAK TIRI


cupcake for KAKAK TIRI


n dis is cukcake tuk cendarella EReeN..hee~

ade lagi satu cupcake simbolik tuk kiteorg tls RUMIES

how suweet thiera kan kan kann~

nnt len kali nak lagi eh kakak tiri eh eh~


sila like :P www.tips-fb.com

3 comments:

wInAwIn said...

pergh...[ure2 innonecent.. tolonla ;p ehehehe

napieHK said...

ereen mana cukup satu cupcake..
tue skali ngap je tue

iAmeFie said...

hahaah
xcukup ke napie?
ko ye la xckp kot...heee~