AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Saturday, August 2, 2008

ok ni last post tuk ari ni



ok last sekali nak update pasal hamster kesayangan aku ni

huu last skali aku nye hamster tinggal 2 ekor je setelah semua nye tlh die adopkan kepade kengkawan yg mahu menjadi mama n papa angkat hamster2 ku~

huu seday gak mase nak bg hamster2 aku kat dieorg memula tp apekan daya aku takde mase n duit ah nak jage 8 eko sekali gus..dah ah mkn byk lak tuh..ishh pokai ah aku gini

so 2 eko cukup ah ni pon dh gemok2 dh 2 eko aku bg makan sume mende..takde nye die nak tolak sume die mkn je..jd ah chomel2 hamster aku tuh..chomey kan chomey kan rase nak penyek2 n ramas2 je ahh..grr geram tul!!

ok tamat~


sila like :P www.tips-fb.com

1 comments:

nikky_@yiPPy said...

amster ineh geget tangan saye~~~~