AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Friday, August 1, 2008

hapi BIRTHDAY sofia

pergh SOFIA gitu~
ahahha
celeb birthday in advance gituu..suprise lagi eh
sgt best sbb ketujuh2 jelitawan turun mase ni..lame dh aku tak jumpe si pikah n bona ni
susah sgt dieorg berdua ni nak trn kl ni mcm ah jauh sgt pon kl ni..alih2 jumpe pia nini n amie je
bising gile dlm pizahut tuh wat mcm restoran sndr je ye ah dh lame kot tak jumpe beramai2 gini..
sebenar nye dh lame dh nak update pasal suprise birthday pia ni tp tak dtg2 mood nak update nye so skg ni br ade mood aku nak update la..
sooorii bebeh sume pasal kelewatan ini..
ni ade la gambo2 skit mlm tuh


7th of US


bon anniverse et bon chance~ pia~


ni muke pia yg xcited n terkejut ngn birthday present die

so pas tuh kiteorg pon blk laa naik 7 org dlm 1 kete
wohooo mcm sadin je dlm tuh
sib baik ahh aku jd driver dieorg ni selamat ah tak yah jd sarden kat blkg
memulanye plan nak tdo umah pia ah kat IPBA tuh skali pintu gate maktab die tuh dh tutup lak kan so naik blk 7 org g blk umah sewa aku..
bermula ah kesah kebngongan nini n bona kat umah aku mlm tuh
kalo la ade bebdk dua org tuh mmg la tak leh nye nak tdo awl
then lets party bebeh~
ok syhh yg len tak leh cite dah
hanya kami je yg tahu pe yg terjadi pade mlm tuh

===the end===


sila like :P www.tips-fb.com

2 comments:

leeya said...

ahaha..mg wt entry beshdei piya..syiok2..nini ng bona plg bengom mlm tu..oppsss,my lips r sealed..:x kui3..

napieHK said...

irin...
antara semua kengkawan ko spe yg paling hot?
di ulang KENGKAWAN ko sape yg paling hot?

kem salam ek!