AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Wednesday, October 8, 2008

kembali menulis

well hey there~

sori coz lame tak memblogging kerana sgt malas tuk menulis n mengupload gambar2..

terfikir tuk menukar url aku yg poyo tuh tp didnt get any idea nak tuka ngn name pe sbb BARU terase sgt poyo dgn link tuh..
tp kalo tuka nnt susah plak sume org nak tukakan blk link tuh kan..
so i think its better stick to that name la eh..hehe

=========my mission================

mission tuk sekian kali nye..
mission yg masih tak tercapai2 dek akal mu

iaitu.....

untuk MENURUNKAN BERAT BADAN

kenape begitu susah tuk menurunkan berat badan ehh..
ish tensen betul la
dalam hendak menurukan berat tuh
alih2 naik plak die
eii hape la nak jd

terbace dlm 1 blog membe lame pasal herbalife nye product
nampak mcm best n die pon sgdg mgune mende tuh

mayb i should try jugak mende tuh someday

.
.
.
.
.
.
.
.
.


sgt tertekan ngn masalah berat badan!!! warghh


sila like :P www.tips-fb.com

4 comments:

ila ni said...

jum bersemangat kental jum!

ღSweet Kerryღ said...

hahahaha..yg kery nk kasi naek tak naek2..plg2 pown sekg..tu pown lps melantak cam hape smpi nk meletop perot.masak ah nk mkn camtu bawu nk dpt nek sekg.pastu dh low balek selera twon cam hape..huu..meh2 tukar badan meh ;p

f i Q u e said...

dalam UM tu kan sikit punya byk sports facilities..exercise!makan jamu je tak cukup beb!ahaha~

a.z.r.i.n.a said...

ah tetibe terasa nak tampar kerry laju-laju disini dan kalo boleh ade senapang panjang nak tembak dari kepong ke sungai buluh sebab tak sanggup tengok dia mati terbunuh sebab memanglah aku sayang dia tapi tak perlula nak jeleskan orang disini taula die kurus body cantik.

baca dalam satu nafas okey. hehe

sekian comment tensi dari aku yang gemuk. (ngaku tau...)

hoho.



word verification for this comment is golcha. gocha!!!