AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Sunday, October 19, 2008

KERJA

huuwoooo~

finally i will be graduate~

yeehhaaa

hopefully la diz is my final sem and 18th nov will be my last paper

but!!!

biomol laaa last paper

dem ari tuh dapat teruk sbb paper biomol ni last ah ni

ish2 nak A plz plz plz

n now im bz looking for a job~

nak keje nak keje~ sbb i dh tak thn idup takde duit mcm ni

tp nnt dh keje tak tau ah mcm ne lak rase die kan

so anyone yg rase2 nak tawarkan pekerjaan kat aku ur welcome to do so~
wahahah

biar org yg cari aku tuk berkerja~ pergh mcm bagus sgt la result aku ni kan~ lalala

kalo boleh nak keje kat kuantan la kan leh blk lunch kat umah ke tdo kat umah ke hape kan..tp kalo kat KL pon ok gak ah seemed i hav rent house here tak pon lat kajang pon bolleeh

huu dh penat dh mate ni mensearch keje2 kosong ni..ok all..

nyte nyte~

daa~


sila like :P www.tips-fb.com

2 comments:

si bunget'z nikky said...

ereen~~~ aku pown mau keje~~~suda tidak tegar lagi untuk hdup tanpa duit begini~~~~arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


jom cari keje

f i Q u e said...

dah nak grad member aku sorang..nanti dah dapat keroje jgn lupa "member" ni ok?(time ni la nak ngaku member)lol~