AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Monday, October 20, 2008

one day at.....

wat a penat day semalam~
niat dihati nak nengok neya konvo la kan
tetapi si bongek tuh telah meninggal kan phone die di rumah
so...
memesongkan niat berjalan2 ngn mc la n mengsnap2 pic bebyk

tempat pertama shooting



2nd place..still at da same location tp dengan model pokok yg berbeza



3rd place


then go rongeng2 to alamanda n mc la do shoping her compact powder n she tak sabar2 nak pakai bedak tuh lepas beli..n the result is..emm muka nampak lebih berseri2 gitttu~


ooh n terserempak lak ngn bdk kecik nih bersame pakwe die..adoii kantoi dtg putrajaya tak bgtau die...dh ngajuk dh..adoiii~


haa ni la die si bongek neya yg seposly jumpe mase die konvo tp leh lak jumpe die kat alamanda ni je ehh..eii geram betul..rase ank belasah je makcik ni..tp neya i want u to know thah i love u fwen~ muuah

then snap2 pic on the way back lak dalam keta~


eh eh belom abis lagi sesi shooting rupenye...masih mahu berposing lagi dengan cendawan busuk ini

and well hey guys..disini lah semua sesi photography ini dilakukan...di fak mc la je


sila like :P www.tips-fb.com

9 comments:

ila ni said...

hahaha tetibe aku rs nyesal beli bedak tu, br aku rs cam gelap sgt kaler die wuuwuuu....rugi!

nanti bebile free dtg la lg wei, aku x de trnspot nk gi tmpt mg

KoN said...

weh.tu ktne tu yg ade pokok2 menarik tuh??aku nk pegi jugakk!!
hahaha...

napieHK said...

pergh..men baring² lak die..

pestisid said...

yuhuuu jumpe kamu di sini.klisa link ek..keje katne?kate onsite..

pestisid said...

eh pokok ni btul2 lawa cmni ke awk yg gi edit?cpat kamu, jwb.jika wujud pokok ni dgn canteeek sekali, sile bagi tmptnye.mau berfotografi..

a.z.r.i.n.a said...

eheh mata lalat..

:: !zyan :: said...

hi...maish cam lagi cik adik sorg ni w/pun rasenye tak pnah berckp ms skola scipp dulu..huhuh. Ape khabar?

penanya (?) said...

tempat seindah ni di mana ya?

ila ni said...

oye!oye! tempt indah itu 'tempat' saye! hahha