AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Friday, September 9, 2011

purple VS cream


salam

semua sedia maklum theme my wed adelah PURPLE...and i pon bgtau sume org soh pakai bj PURPLE...

tp "kenape pengantin pakai baju kale cream??"

ade la makcik sorg ni bertanye..ehhh nape pengantin tak pakai bj PURPLE lagi cantik masuk dlm theme..

ok my reason..

kami taknak sedondon dgn org2 len..biar ah pengantin menonjol sikit dikalangan sedara mara n rakan taulan kan..kalo tak nnt nampak same je sume..sampai nak cr pengantin pon susah..dah laa yg dtg tuh perghh bergaya nye kalah kan pengantin nnt haaa kan dah konfius mane satu pengantin..

so sbb tu laa i pilih tuk pakai selain kale purple..tp theme kami mmg purple..

rase mcm bosan nye makcik ni
**oppss sori i tak kondem org len nye pilihan color ek..ni just my pendapat..tp ok je if pengantin nak pakai colour2 etc blue..then set laa org len pakai colour white ke cream ke selain colour yg pengantin pakai kan..yg penting x same ngn bj pengantin***


lagi pon i mmg pilih baju akad(putih) sbb i mmg suke kasi nampak suci2 skit malam akad nikah tuh br naik mood syahdu mase tuh..n baju sanding(cream) sbb seperti yg dinyatakan diatas..

dan saye mmg memilih colour yg selamat tuk my wed..supaya tak nampak ketinggalan zaman pada masa akan dtg :P takut tuk pilih colour of the year sbb next year maybe dh bukan colour tu lagi dh..

so makcik nnt wed anak makcik, makcik leh wat mcm yg makcik nak ye :P sorry sy tak minat idea makcik :))


**cube cari mane pengantin**



sila like :P www.tips-fb.com

5 comments:

K.I.N.A said...

setuju..baru pengantin menonjol..

Fariza said...

ereen cantik.
samalah nanti. kiteorg family nanti x sedondon. ha3. ada 3 warna. biarlah lain kan. sokong pendapat ereen. nanti kita jumpa tau. T_T. sedih x dpt g wedding ereen.

Shary Asfiza said...

saya nampakkkk...tuuuu diaaaa....:)
sebenarnyer kite pun sama pendapat dgn awk...:))

Miss Sorbet Purple said...

same goes to me. theme i hijau+bronze.
tapi i pakai putih

MiEzA said...

sama pendapat jugak. masa wedding sy suruh semua sedara n kwn2 pakai gold. sy pakai cream..
sy pon xnk sedondon n org x kenal pengantin. huhu