AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Friday, September 30, 2011

review:: pelamin


salam all..

now dh hampir 4 weeks dah usia perkahwinan kami..cewahh ;P

tak sangka dah 4 minggu kan..rase mcm br je lagi kawen...ahhh mcm rase nak kawen lagi sekali ahhh "tak puas sero" :))


sape yg dh kawen bile teringat blk mesti rase nak kawen lagi sekali...sape setuju sile angkat tangan!

majlis kami baru2 ni takde laa besar sgt ..semua nya sederhana saja..bajet kecik so wat secara kecil2lan sahaja..cukupla semua yang ade memuaskan ati si pengantin ini..pengantin ni sedor diri..bajet ciput so jgn nak berlagak wat over2 ye..

kehidupan after married adelah lebih penting berbanding majlis yg sehari ni aje..usah laa kite abiskan beribu juta dalam mase sehari je ek....

ok niat di ati nak mereview pasal pelamin kami ni..tp takde pape sgt laa nak diceritakan pasal pelamin kami ni...

mmg dr awal kami berhajat nak buat pelamin bergambar...
pernah wat this entry n reseach2 pelamin bergambar2 yg org len wat...so process pencarian gambar yang sesuai tuk diletakkan di pelamin bermula sejak hari pertunangan kami lagi..tp malang nye takde 1 pon gambo yg seswai..

seterusnye cr lak gambo mase sesi pre-wed photoshoot..tak jumpe jugak

last2 terpakse memintak tolong jasa baik winAwin tuk wat special pre-wed photoshoot semata2 tuk amik gambo yg seswai dijadikan background pelamin kami ni

dan hasil nye.....




tadaaaa~ pelamin angan ku!!
(gambar with full lighting bukan dari OP)





(gambar tanpa lighting)
***okeh ade nampak mainan budak kat atas tangga pelamin i!! budak mane punye keje la ni kan..





cantik?? puas ati laa tuk i sbb mmg die wat ikut ape yg kami request...tak besar n tak kecil mane..mmg muat2 je dalam umah i yg kecik tuh..cume kurang penggunaan colour purple...

gambar background i print atas canvas saiz 44'x44' saiz yg paling besar die kate yg leh wat tuk full wrap..mmg beasr tak muat nak masuk kete i yg kecik tuh..tp kalo myvi muat letak kat seat belakang..i print canvas ni kat canvas's photo...bgs die siap leh anto kat kite lagi..harga pon ok berbanding printing canvas yg len..

hee :D so ade tak B2B len yg nak wat pelamin bergambar jugak pasni???







sila like :P www.tips-fb.com

6 comments:

Asfiza said...

as nak jugakkkkkkkkk...:)

Fariza said...

cntik :) ada gmbar lg tu :)

nida-razak said...

ereen..cantek tau ur pelamin...=)

bahIRAh said...

hihi..ira pun ade niat nk buat pelamin mcm ni..mcm catriona ross kan?waa cantik!!

masmOna said...

simple tapi cantik..mas suka =)

AmOy zEt said...

ssaaaaaaaaaaaaa....ngat cantek!!..
ade bridal blog ka?...so sweet,,,nih 1st time tgok!,,,great idea.. =)