AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Thursday, September 8, 2011

saye SUDAH KAWEN :P


**ni je 1 dr OP**


salam all..

penat sgt after kenduri kawen sabtu lepas..

ok byk sgt nak tulis pasal kawen2 ni..dr tragedi malam akad nikah nye sampai laaa selesai majlis ke-esok-kan hari nye..

tp mase masih tak mencukupi tuk ceri ta semuanya skg ni sbb masih bz tuk uruskan 1 lagi majlis bertandang lak next week..

nnt mayb akan di ceritakan slow2 kat dlm blog ke-sayang-an ni..

tp uoll boleh tgk review yg dibuat oleh B2B yg dtg ari tuh...waahhh review my wed..gile terharu + terkejut sgt..


---> Nora Kerel (anaztasia tie the knot)

thanks korg sudi dtg...sori if ade kekurangan sini sane ye..sume dh diluar kawalan dah mase tuh..

ok ni pic yg ade dr cam enset n cam kawan2...pic dr OP tak dpt lagi..dapat je pic dr OP nnt zuuup sepantas kilat i akan upload kan ok..hehe

so lyn pic2 yg ade ni dulu ek..

gambar dr cam enset--depan pintu umah je


dr cam kawan adik


dgn kwn2 BFF (piafiqamiereeninidalyana) since zaman skolah


dgn dieorg lagi sbb mmg amik gambo dr album dieorg..kesayangan

outdoor kat pantai --- taman gelora


last but not least --- gambar close up pengantin :P


sila like :P www.tips-fb.com

11 comments:

K.I.N.A said...

cantik ereen!

.:shura shushi:. said...

cantik!!
more pic plsss :)

Hana said...

congratulations..:)

Shary Asfiza said...

tahniah...semoga kekal hingga ke akhir hayat...aminn... :)

HANI IZWAN said...

Tahniah ereen!

chantekk..=)

Sorry xdpt pergi kenduri, baru bertolak balik dr perak ke tganu hari tu.

Fariza said...

ereen cantik :)
nanti story lg tau.
bykkan rehat :)

nida-razak said...

ereen..congrats.. =) ereen cantik sangat =)

Hunny Kitty said...

alhamdulillah,.....tahniah!!

Khairiyah aka Kerry said...

Alhamdulillah..
I am happy for u rin!!!!!!
OMG tak sangka minah yg same2 tido sekatil dulu dh kahwin!!!
hahaahaa
pasni kene rajin2 masak kkk!
takley mangket lambat2 dah :p :p

semoga ereen n safwan bahagia sehingga ke syurga n dikurniakan zuriat penyejuk mata...

doakan kami plak ye :-)

ieza said...

congrates dear! =)

Renee Meow said...

BIG LIKE!! :) makeup+baju+veil sgt gorgeous..!! seriously.. dear pls review cepat2 kay..nak tau sape MUA n mane u buat baju+veil itueww.... ;)