AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Wednesday, November 16, 2011

review :: photographer ::


*** amaran***entry ini byk gambar ;P


salam all

mmg lame tak update blog ni

dh mcm nak berkulat dh nampak nye blog i ni hehe

ye laa skg ni dok ngn husband n mcm bz ngn keje nak bukak blog pon tak sempat..jenguk2 FB je laa selalu nye

dh berkurun kawen baru laa skg ni nak wat review pasal photgrapher kan

mmg dh lame berhajat nak tulis pasal photog ni..

well yo all B2B out there..jangan laa kedekut duit tuk abis kan skit kat photog ni sbb mende ni je laa yg kite ade tuk simpan sampai ari tua nnt

wat pe pelamin yang cantik2..hantaran yang cantik2..baju 2 3 pasang yang cantik2 tp last2 GAMBAR sume tak jadi..

baju, pelamin, barang hantaran tu sume kite pakai kejap je..gambar je kite leh simpan wat kenangan sampai ke tua kan

========================================

i mmg pilih betul2 laa photog i ni sbb i mmg minat ngn care die amik gambo n care die edit gambo..

so i mmg sudah amik pakej lumsum ngn ini photog dari tunang --> akad --> sanding















n the result i mmg puas ati ngn suke keje die sbb i rase gambo2 die mcm unik n lain dr org len nye gambo

thanks to my photog wanzero wan <-- click this link to view his FB

n gambar header blog ni pon hasil si wan ni jugak mase i tunang ari tuh..mmg owsom!!

========================================

sepatut nye tuk majlis sambut menantu i kat kelantan i dh book si wan ni tp oeleh sebab yang tak leh di elak kan die tak dpt jd my OP kat sane..n he send hid fren tuk ganti die..mmg memula i frust gile laa sbb i mmg dh book die tuk sume majlis i last2 die tak leh nak g lak kan

i mmg risau laa kawan die ni amik gambo takut2 hasil nye tak seperti hasil kerja wanzero ni..

tp


mmg tak mengecewakan jugak kawan wanzero ni..mmg best gak..same hebat ngn hasil wan..

i tak jadi kecewa..haha

jom2 kite tgk hasil hardy harun <-- click this link to view his FB




t




dan sangat2 berbaloi tuk spend lebih skit ur budger tuk photograpehr ni ye kawan2..

i dapat album dalam mase 1 bulan lebih je n siap dpt 3 frame portrait yg besar tuk gantung kat dinding rumah..BEST!!

korang mmg best laaa..

special thanks to wanzero wan team (wan,wady n sidek) n hardy harun :))

puas ati..end


sila like :P www.tips-fb.com

13 comments:

erin moshimoshi said...

cantik2 semua

K.I.N.A said...

ereen cantik!

Fariza said...

seriously mmg cntik :)
tahniah

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

ereen sumpah cantik!!! suke fotographer yg 1st..nnt nk gune dia la..mg suke sgt!!!

.:shura shushi:. said...

Cantik..!! Congrats dear =)

LittleSunshine said...

Sgt cntik gmbr.suka sgt.lain dr yg lain.btl ckp u.gmbr la yg plg penting.sbb smpai tua kita nk tgk pic kawen.liza mmg pentingkn op.huhuhu

Cik Tqah said...

cnteknye..

UyaRayza said...

sangat cantik ok..suke gmbr wan yg korg dlm kete tue hehehehe..n ereen u cntik la!! heheh

EReeN shafreeniza said...

thanks all..

i sgt puas ati ngn gambo2 wanzero ni n hardy..

i mmg hardly recommend ah dieorg ni to all B2B ;P

nida-razak said...

erin..gambar2 yg wan amek tu sume cantik..... =)

mrs irmidrza to be said...

cantiknya erin =)...nape link die takleh buka yer erin? leh bg tak dienyer web/blog kat email saya elqays@gmail.com..tq =) nway...saya b2b kl 2012..hehe..selamat berkenalan =)

jemput singgah blog http://lildrwalimah.blogspot.com

choclairissa @ intan marliana said...

awak sgt cantekla dear..setuju statement awak ni 'wat pe pelamin yang cantik2..hantaran yang cantik2..baju 2 3 pasang yang cantik2 tp last2 GAMBAR sume tak jadi..'..yg penting gamabr cantek..wedding biase2 pun nmpk cantik gile kan?

btw xboleh masuk url awak bg tu~

EReeN shafreeniza said...

thanks dear..sume org akan cantik n berseri nnt mase kawen dear..percaya laa...

tak leh bukak ke link tu?? nnt i tgk blk k..nnt u try blk click link tu