AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Wednesday, January 4, 2012

loreal vs garnier


salam all


ok lately i rase muke i makin itam..tak tau kenape tambah2 lak pasni nak kene sambung blaja PJK so mayb akan jd lebih itam sbb akan asyik berjemur je keje nye kan tetiap ari..

so b4 i nak g masuk U blk nnt..i decide tuk tukar my pencuci muka..dah puas wat research nak tuka product ape yg leh mencerahkan blk muke i ni n berbaloi tuk die beli tak ah terlalu mahal sbb i ni student takde gaji mahal2 pon

cari punya cari yg ade promotin n sale price..last2 i g watson n decide tuh bertukar kepada garnier light

ahaha leh ke bertukar jd lisa surihani?? ahaha


sape pakai product yg mmg terbukti kecerahan nye leh tak bgtau i..if tak jd garnier ni i nak tuka len laa pulak pasni






sila like :P www.tips-fb.com

7 comments:

Asfiza said...

as pemakai produk garnier..
so far..alhamdulillah...bekas2 jerawat semua pudar..
muka as tak pernah berbelang bila pakai krim siang dia..

Gadis said...

paai krim safi pun boleh putih jugak...=)

EReeN shafreeniza said...

asfiza: ye ke?? ni yg gumbira ni..xsabo nak tgk kesan die hehe

gadis: safi ok ke?? i pakai safi mase zaman skolah2 dulu..xpe i try garnier dulu if tak jd i tuka safi lak hehe

r.i.n.a said...

sy pengguna tegar loreal hydrafresh...sbb muke oily..hihi..

EReeN shafreeniza said...

rina: ye ke? so ok ke muke?? hydrafresh bukan tuk dry skin ke rina??

Kerry Mirza said...

pakai safi rania..memang terbaik!so far dh bace ramai kasi positif komen.including me :D

reader said...

Pernah guna lightening cream Garnier. mcm x berkesan pun...

die punye roller utk hilangkan eyebags ok. compact powder pun ok..