AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Friday, January 6, 2012

review:: mekup akad nikah kuantan



hoolaaa bloggers ~_~

suke nye nak mengreview skg ni..byk sgt idea yg kuar mase nih..hope laa line tenet ni tak wat hal kan kalo tak terus takde mood nak mengreview

okeh now i nak review my MUA mase akad nikah n sanding di kuantan lepas..i mmg tak penah nak g wat mekup test ke ape ngn akak ni mmg pakai pasrah je laa kan..sbb mase tunang ari tuh i ade wat mekup test dulu b4 tunang..

dh laa tak penah jumpe akak ni..i amik package pelamin n baju ngn bridal kuantan tp die ponpon so i taknak die yg mekupkan..so i request nak MUA pompuan..so die kate xpe tu bisa di atur..so i pon rilek je mls nak pk2 sbb mase tuh mmg byk mende lagi nak pk kan..i serah je bulat2..

i nikah malam jumaat tuh..kamis mlm br i sms akak ni nak igtkan die..mane laa tau kot2 die lupe kan..so die pon dtg ptg jumaat tuh..die start mekupkan i dlm pkol 6 lebey mase tuh..agak lame gak ahh process mekup-memekup ni ye...

so ni laa hasil nye..mmg buruk betul rupe i mase belom mekup tuh yee..mcm hape je muke org tak cukup tdo nak kawen laa kate kan (@___@)!!



hoho lawak nye laa muke i die upload kat FB die.. ---> the magic touch by Yan d'Andaliela

banyak die mekup org leh jd cun2 n die pon sgt baik org nye..

i suke care die mekupkan bahagian mate n die pandai wat shading leh nampak idung manchung gilee..wahaha..al-maklumlah idung i kepek..hehe :p


kesimpulan :: i puas ati ngn mekup die :: sekian




sila like :P www.tips-fb.com

10 comments:

sarahhernyzar said...

cantek and so gorgeous ! so stunning. sgt lain. suke suke. masa dtg mjls ereen ritu pn dh terpegun sb canteknya ereen. x nmpk ke kejakunan sara tgk ereen wktu tu haha !

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

cantek lah dear..not to heavy not too light..suke

Fariza said...

EREEN MMG CNTIK :)

iman hasanah said...

lawa la... amik ngan saper? coz nurul duk kuantan.
bg contact number leh tak? leh nak tya2 hal2 wedding ni

EReeN shafreeniza said...

rasiza: cantik mekup je ni..ahah kalo tak mekup tuh muke lebam tuh..hehe

iman: i ade letak link my MUA nnt leh tgk kat fb die pastu leh pm die dear

hasmiza said...

ereen ni mmg cntik uoolss..suka tgk die

hehe kwn lama ereen.=)

EReeN shafreeniza said...

miza: adus jgn la ckp mcm tuh biase2 jela..mekup je tuh hehe

n0rraslida alias said...

mmg cntek!!! org cntek...wat cmner pn mmg dh cntek kn...ereen...:) but mmg pujian nie ikhlas dr lida..:)

EReeN shafreeniza said...

tq lida :)

hasmiza said...

hehe,..ereen ingt kite x..KMPH