AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Saturday, May 3, 2008

1 paper to go~

huwaaa~ 5 paper dh lepas dh...
tp sume aku rase cam hampeh je...siot ahh..
kesiotan paper mengikut ranking EReeN adelah seperti berikut:

1) system adapfif
2) antology
3) image n graphic
4) cytogenetic
5) biology cancer

huu..n last paper this Tuesday ---> biomolecule tak tau ah mcm ne nasib aku..dh ah tak start study langsung ni..huwaaa~ gile gile gile ahh!!!

paper dr. amir ni mcm susah nak score je..eii aku dh penat ah nak study mcm ni..nape la aku tak start study dari awal sem ari tuh eh~tensen tensen tensen~

meje aku bilik aku otak aku sume dh berselerak n berserabut dh ni..dah tak terurus gile rase..argghh!!!


keserabutan dimeja ni same dgn keserabutan di kepala hotak aku skg ni!!

bile semua ini akan berakhir..tak sabo nye nak abis exam~


sila like :P www.tips-fb.com

3 comments:

Ika microb said...

meja aku lg serabut kot...
hohoho..
gud luck ereen!

am_am_am said...

kalo ko tgk meja aku, mesti ko lg serabut. ko punye meja 5% je serabut tuh.

ღKerry Comeyღ said...

ala babe..lek ah..1 paper to go je..once dah bis..wooooooooohhhhhhhhhoooooo!! kite gi enjoy eh..ereen tetapkan hari n tarikh eh..lau ley pas 15 mei ah..heeee