AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Sunday, May 18, 2008

intern di IMR

well..12 may 1st day masuk keje ekk..

IMR stand for Institut of Medical Research

masuk2 je keje kene gather kat meeting room tuk die introduce kat staf2 n RA2 kat situ..my supervisor name die Dr. Ami eh..sgt baik n friendly ek..hope leh dpt A li ni..huahaha

1st keje yg kiteorg dpt..masuk2 je blk doc kerry soh tolong die kemas2 n lebel2 file n data2 yg banyak nak mampus beribu-ribu lemon tuh..tp dgn kehebatan EReeN n Ina kejap je eh kiteorg siapkan..lalala~hebat..ahahah






file yg telah disetelkan~duh


kerry yg MEGA BZ eh..jgn kaco die


haa tuh die..keje weh keje..bkn bermekup ehh


n ni muke org xcited 1st time nak punch card nak blk ehh..wahhaha..gambo aku taknak letak lalalal~

the next day terus aku ade meeting ehh..blur2 lagi br masuk keje dh kene g meeting..hoho..meeting yg sgt menantuk n sgt lapar eh mase tuh..tak sabo nak abis meeting yg pnjang gile~


sila like :P www.tips-fb.com

1 comments:

ina said...

excited giles kann..... 1st tyme tuhh.. bangge2.
ps:SIAP KO BESOK EREEN.FULLSTOP.