AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Sunday, May 18, 2008

a day at putrajaya


picnic at putrajaya ah konon kan kerry kan~


ni lah tujuan sebenar nye..mahu tgk org berkayak ek..tak pe janji aku leh mkn free tuh sep kan bajet bln ni yg terlebey bajet ehh..folow je ahhh~


uweek to mereka~


kazen mazen yg hawt ditgh hot~



sila like :P www.tips-fb.com

2 comments:

ღKerry Comeyღ said...

picnic tak jd =(..tp besh!heeee

kerdipanbintang said...

salam. wah posing abis nampak... hee hee. takpa janji apa yg kita buat kita happy.. bila happy badan sihat minda cerdas..