AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Saturday, May 24, 2008

miss my buddies~

huu menghabis kan cuti malam minggu aku dgn meng edit gambo2 lame ni bile aku terase sgt buhsan n windu pade kengkawan...

so cari punye cari balik gambo yg lame2 n seswai di edit pastu abis la mase aku wat mende ni je...

hasil nye tak ah best sgt tp mcm dpt ilangkan windu aku bile tgk blk gambo2 ni n dpt ilang kan bosan aku...

well guys..i really miss u all laaa~

jom ah jom ah jumpe~

nak jumpe my very2 best buddies in skool~ [piAfiqAmiEreeNinIdAlyAna]




::grab dr blog lya eh..hee suweet ah lya::

nak jumpe my very2 gengster buddies kat matrik eh slalu buli aku..wahaha aku insan yg lemah~
[neya..ama..yuy..ain..safni]



nak jumpe blk cosmate2 um aku yg sgt laaaa happening nye~windu nak hangout 2gether-gether lagi beb~





huwaaa...i miss my old days~


sila like :P www.tips-fb.com

4 comments:

LeEyA said...

hohoho..kamoo grab ak pnye gamba ya.kekeke..really2 miss our great memories together.hu~ [[piafiqamiereeninidalyana]]

wInAwIn said...

weee~ ade gambar di johnny's..
nak nak...
hehehehe..
so schweet of u.... ^^

ღKerry Comeyღ said...

aik...gambar saye pong terselit..kan dh jumpa tetiap ari?ngehngehngeh ;D
ereen edit gune ape tu ya?cantek..

- NuLU - said...

aku pun windu mase kita bersama gak..hehe.. jom2 kua sesame nanti.. g gig jom..hahaah :p