AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Thursday, May 1, 2008

Epi 5th Anniversary bebeh~

1 May 2003 -1 May 2008

huhu..dah 5 thn rupe nye aku kapel ehh..

rase mcm br je jumpe pakwe aku ni dulu..hoho cepat nye mase berlalu...

huu start kapel mase skolah dulu F5 tahun 2003..skg dh 2008..5thn dh~ kalo dh kawin ni mau dpat anak 5 org dh ni kalo setahun satu..

huhu gile hape nak setahun satu..igt kilang wat anak ke hape..ahahhaha

kene tulis skit2 je ni tak leh panjang2 sbb 2hb aku ade paper cytogenetic pastu 3hb lak aku ade paper biocancer lak..huh tensen je tak leh bersuke ria menyambut anniversary aku!! kene g study lak ni..sib baik ah ni thn akhir aku kat u ni..sabo je skit je lagi ni ereen..dh nak abis dah blaja ni..sabo2~

well bebeh~ Epi OUR 5th anniversary dear...

i love u so much..muuahh muuahh muuaahh

i love u so much dear~



sila like :P www.tips-fb.com

4 comments:

wInAwIn said...

so schweet..
sian die ekk...
hehehe..
xpe..lepas neh celebrate...
ajak photographer skalik..
weh..sape kate ko xde anak..
tuh anak hamster tuh..
hehehe

- NuLU - said...

haaha..reproductive sungguh hamster mu..hehe..

weh.. congrate kerana dapat bertahan lame cenggini.. hah eren.. pe lagi.. bila mahu makan nasi minyak neh?? jempot2 lah nanti yek??.. hehe

ღKerry Comeyღ said...

congrats!! t kawen jgn lupe ajak saye taw.lau tak takmo kawan dgn ereen!! buekkss ;p

zHafHarIna said...

congrats ereen!!aku pown cam xcaye je...bleh ingt lg ko duk msg2 nga pkwe ko kt hostel lu...ahahaha!rs cam baru je kan??