AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Tuesday, June 24, 2008

fwen are like fat + cholestrol???

why fwen are like fat + cholestrol???
yeah dush2 tak suke sama itu fat + cholestrol!!
tapi

fat and cholestrol cannot be separate bukan cannot la but hard to buang them from body
so same goes to fwen and ME
susah nak pisah kan dengan kengkawan la kire nye
mcm takde perumpamaan len la plak nak letak kan?
sbb skg ni aku sgt trauma dgn berat badan aku so aku asyik pk mende2 mcm ni ah
fat la cholestrol la diet la yoga la
sume di aplikasikan dlm kehidupan aku
ahahah~
so here we go some pic during my prac yang lalala~
tak byk gambo wat keje pon..gambo bersuka-ria n berpoya-poyi byk ahh..
tp kiteorg tetap siapkan keje ehh..jgn igt kiteorg datang keje goyang kaki je tau..
banyak tau keje..



sila like :P www.tips-fb.com

2 comments:

paku said...

ramai org kata senam la yoga la pape lg la cara nak kurus, tp tu cuma nak bg badan mantain je.

less eat carbohydrate = less calories taken

Anonymous said...

yoga skali setahun mane nak kurusnye...