AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Monday, June 2, 2008

perkahwinan farah

huu aku bertolak dr kajang ke ganu pkol9 mlm naik bus mutiara dr terminal kajang..
smpai kat kuale ganu dlm pkol5 pagi..


muke br trn bus pkol5 pagi

kat sane amie,nini n mc ros amik aku n fatih..
smpai2 tuh nini dh bising2 kate die mengidam nak mkn nasik dagang ganu..
aku pon layan gak ah.aku pon lame gak tak mkn nasik dagang ni..
pkol5 tuh kiteorg pusing bandar KT tuh cr kedai mane yg dh bkk yg ade nasik dagang..
last2 jumpe gak 1 kedai ni..mcm ramai org kat situ..park..pastu terus trn n duduk redi tuh order dh..
dah siap order air sume..nini tnye nasik dagang ade tak?..takde dik..
wahahah takde gak nasik dagang nye..tp dh order2 dh ni terpakse ah mkn gak kat situ..last2 sume org mkn roti canai ngn roti telur je..

pas mkn2 tuh kiteorg leh plak berenti amik2 gambo kat peti pantai lak pepg buta pkol5 tuh..tp bkn nampak pe pon..gelap je..dh penat2 amik gambo aku ngn fatih pon mmg ngntk n penat..balik ah umah amie kat gong bilal..

masuk blk kan nye leh tdo pon..bebdk ni sume bising2 biase ah lame tak jumpe kan..tp aku melantak gak tdo..zzzZZzzzz~

pastu dlm pkol830 dieorg kejut aku soh mandi sbb aku je lagi yg tak mandi nye..bj pon tak iron lagi..janji ngn bird nak jumpe die kat terminal KT pkol9..

pastu g umah farah..huu seday gile g lewat kawen die..sume dah abis dh..die pon tak pakai bj pengantin pon mase tuh..takpe ah dtg mkn free je ahh..dh siap mkn2 farah dr td menghilang..dh bengang dh ni..or dtg kawin die nak jumpe die..die lak hilang g mane tah..

bukak sesi fotografi sendiri ah nampak nye..


depan banner farah

tetibe farah ngn hubby die trn pakai bj penganti..huu terharu gile..sanggup pakai blk bj pengantin tuk kiteorg yg dtg lambat ni..i lap u farah~



pastu amik ah gambo ngn pengantin br ni..


bersame pengantin comey~

SELAMAT PENGANTIN BARU FARAH..lap u sgt



lovely couple

semoga bahagia selamanye..cepat2 dpt baby..

aku kawin nnt jgn lupe datang tau~


sila like :P www.tips-fb.com

7 comments:

Leeya said...

hu~..beshnye dpt jupe rmai2..waa.wndu2..weh,smpai ati mg x snggah dgun.hu~ abg ak kawen gk ms hri farah kawen tuh..ak ingt nk tepon,tp xsmpat,bz gilak.hu~ miss u all guys.muax

Anonymous said...

siam ereen...ak saksi pon b'simpati ngn nasib g menimpe dak ereen..tp jgn r mg rs takut nk g trg lg ek..jom g tgk wayang kt alamanda~

amie said...

nanti sape2 kawin,kite kumpul2 plok eik...

beshhhh!!

f i Q u e said...

wedding of the year.ko pon cpat2x la kawen.haha~

am_am_am said...

woh ereen..x ajak aku pon g sama..haha

pestisid said...

eh budak kecik ini sudah kawin???

Anonymous said...

slm, after one year we get married aku br je bc mu pnye blog..huhu..by da way, sorry nyusoh mu mai jauh..kami br blk dr umrah last month..dulu2 aku ade gak try kntek mu tp x dpt...huhu..ghindu kat ereen comey...ghindu...

~faghah~