AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Tuesday, June 24, 2008

my lil sis grown-up~



huu my cute lil sis (cute ke dik?? kak yang lagi cute kot~) akan masuk university la~
teke teke U mane??
ofcoz la UM terchinta..wahahha
dalam byk2 U kt m'sia ni UM gak die dapat ehh..
takpe ah dik UM bgs pe..U terbaik suatu ketika dahulu pe
bangga ah skit beb jadi warga UM ni
so bebeh selamat beroreintasi eh
haaa kepade pm2 sesi 08/09 ni sesapi buli my lil sis siap ah
adik kalo ade org buli bgtau kak yang eh
kak yang sound je pm yg kerek tuh nnt
lalala ottai gile~ ahhaha


sila like :P www.tips-fb.com

7 comments:

KoN said...

wah2..grgnye akak ereen nih yer..siap sound2 pm =P

wInAwIn said...

adeq ko dpt kolej mane ereen? course aper?

a.z.r.i.n.a said...

kolej za'ba wina....
once zabahan oweys zabahannnnn.....

EReeN shafreeniza said...

huu kolej 7 yg tak best~
ahaha jgn marah bebdk 7th eh..
tp mmg mcm tak best pon..lalala

winawin said...

perghh... boleh geng ngan aku ngan ina neh... haa... aku knal pm2 7th tahun neh.. kalu ade yg buli, khabaq maii.. tuh sume junior aku ;p

[az azhari] said...

ereen..
ckp kt adik hang..cr aku..aku super duper kt 7th tu..
ahahahahahaha

EReeN shafreeniza said...

Az nnt ko tlg jage2kan adk aku tuh ehh wahai super duper senior~