AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Saturday, June 7, 2008

gambaran jem pade malam minyak naik



aku sampai umah pkol 7.40 mlm lebih ari tuh..
mmg jem nak mampus ah sbb sume org beratur nak isi minyak..
ayah aku nak join da club gak tp mcm mls lak nak beratur pepanjang g2..so akhir nye fedup dan blk umah je aahh..
besok pagi je isi minyak..


sila like :P www.tips-fb.com

2 comments:

meo188 said...

jem.... esok2 kita berebut2 beli makanan lak... :p

xrajunax said...

sabar je la wakk..kan?