AMARAN KERAS!

ini blog aku so ikut suke aku la nak update pasal ape2 pon diri aku ke cinta aku ke gossip aku ke...kepada stalker yg tidak menyukai ape yg ditulis/dipost sile stop membace blog ni!

segala post/gambar adelah copyright

sekian terima kasih

Monday, June 23, 2008

yoga time



well..aku sedar skg ni dh semakin mengembangkan diri..
so td mase kuar mkn ngn ayah td (aiyok dh sedar gemok pon still nak kuar mkn mlm lagi ke??) aku singgah jap kat kedai MusicValley..
round2 pusing2 dlm tuh tetibe..jengjengjeng~
aku nampak sumting yg very interesting tuk aku cube kan..
vcd yoga
terus je capai n mintak duit ayah g bayar..
ahahah..balik umah dengan semangat yang berkobar2 terus eh bukak vcd tuh n TENGOK je..
lalala~
memlm mane best nak beryoga kan..pepagi yg fresh ah br best..
pastu ina msg tnye dh dwnload ke blom borang evaluation dr combi tuh aku pon bgtau ina aku br beli vcd yoga..
"ye ke?? besok kite wat kat bilik opis n kunci pintu..bawak towel sekali wat lap peluh"
tuh eh respond msg ina..ahhaha
semangat gak makcik ni nak beryoga gak eh..
well guys wish me luck wif my yoga~
lalala


sila like :P www.tips-fb.com

2 comments:

f i Q u e said...

selamat ber-yoga!hehehe~

- NuLU - said...

ehe..semangat tuh mahu beryoga.. cume 1 pesan aku.. yoga bebaik.. kalu xleh,, jangan paksa.. n lg 1,, adalah beter kalu berguru..oleh itu, ambillah kelas yoga kat UM tuh..eheh